Short cuts

Okej, eftersom jag inte har bloggat sedan före sommaren känns det som att det är dags att återuppliva min gamla tradition med att köra en snabbuppdatering när bloggen väl återuppstår. Och det har varit en händelserik sommar, så det känns som att det finns mycket att berätta. Sheeeeeit (som Clay Davis of the Wire skulle säga) where to start?
 
 - På seriefronten har jag hunnit avverka White Collar, med något av en axelryckning (but Matt Bomer tho!), och är nästan färdig med sista säsongen av the Wire, vilket är bra skit. Dessutom är ju teve-säsongen igång, så Arrow och The Vampire Diaries är tillbaka, den senares spin-off the Originals är lovande, Homeland har dippat men jag ger inte upp riktigt än, och Supernatch är riktigt dåligt men Jared Padalecki är fortfarande min number one och jag behöver min weekly dimple-fix, så vad gör man. Jag har med andra ord ett busy tv-schedule den här hösten.
 
 - Det har varit bröllopsfeber i sommar, nästan halva au pair-crewet har gängat sig med Malin i fronten och Anna W tätt inpå. På Annas bröllop hade jag dessutom den stora äran att få vara brudtärna och toastmaster, vilket var sjukt nervöst men fantastiskt roligt. Båda bröllopen var jättelyckade med livliga fester och vackra brudpar, även om jag fortfarande tycker det är väldigt konstigt att det är lagligt för folk i min egen ålder att gå och gifta sig sådär. Lol adulthood, you so funny.
 
 - Jag och Maria var i N.Y. motherf***ing C. b*tches!! (Pardon my French, jag har sett fyra och en halv säsong the Wire på en dryg månad, det färgar av sig.) Det var en toppenvecka, och så länge som jag har längtat efter att få uppleva the Big Apple så var det helt overkligt att faktiskt vara där. Jag hade nästan börjat inbilla mig att det var en magisk låtsasplats som bara fanns på film och teve. Har så mycket höjdpunkter från den veckan att jag eventuellt gör ett retroaktivt blogginlägg med New York-tema så småningom, men short version: Awesome.
 
 - Har visst inte ens outat på bloggen att jag ska få en ny tjänst på SMI. Det spelar visserligen ingen roll för jag känner alla två av er som läser detta, men just for the record, jag ska alltså börja på Sales Support när mitt vik löper ut i mars och kommer lära upp mig successivt fram till dess. Så jag ska täcka min ekonomitjänst som vanligt, men onsdag- och fredageftermiddagar är dedikerade till järnavdelningen. Väldigt kul med lite omväxling och jag är jätteglad att jag får vara kvar på SMI.
 
Så yep, det var väl uppdateringen i stora drag även om jag har missat hur mycket som helst, för så går det när man bloggar ungefär en gång i kvartalet. Men hösten har fortfarande mycket kul att bjuda på så stay tuned for more shenanigans, random nonsense och regelbundna hyllningar till Jared Padaleckis blotta existens.
 

Tell a friend

Alltså, jag saknar det ju. Visst att jag är tröttare på eftermiddagarna nu när jag jobbar än på den gamla goda studietiden, då åttatimmars-dagar var reserverade för två dagar innan tentan och var ett avlägset skämt annars. Och visst att jag inte längre kan ägna en hel dag åt att leta efter precisjustexakt den där gifen som jag såg för typ tre månader sen på en tumblr någonstans och bara måste hitta igen för att den förmedlar precis vad jag känner just idag. Och inte heller orkar jag ägna större delen av nätterna under två veckor åt att slänga ihop ett nytt viddingprojekt att visa upp, lika stolt som en mamma-bloggare visar upp sitt egenproducerade och självproklamerade knubbiga lilla mirakel. Men jo, nog saknar jag att blogga. Så what the hell, ska göra ett försök i alla fall. Spread the word. I'm back, b*tches!
 

RSS 2.0