För jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än

Vilken vår det har varit hörrni! Mina planer på att börja blogga mer igen har ju uppenbarligen gått lite halv-sådär, men min ursäkt (som jag tycker är hyfsat valid) är att jag har varit för upptagen med göra roliga saker för att hinna dokumentera dem. Jag var i Amsterdam med Annorna, deltog i Eurovisionfebern i Malmö och gjorde sedan Stockholm med Maria och Jon Bon Jovi tre helger på raken, och nu i helgen har jag haft supermysigt Berlinbesök av Sofia, som kom upp på Håkan-konsert och allmänt Göteborgshäng. Nu till helgen kommer my darling Anna W hit, därefter blir det midsommar på Gotland, sedan Skåne igen och, tja, ni fattar.
 
Vardagslivet då? Jo, det går väldigt bra det med. Har verkligen landat och gjort mig hemmastadd i Göteborg vid det här laget, och kan känna sådan kärlek till staden att det värker lite i hjärtat när jag åker 8ans spårvagn förbi Skansen Lejonet i strålande sol och med Håkan i hörlurarna. Jag har en massa härliga och roliga vänner här, och precis nyligen fick jag även veta att min favorit-kusin (okej, min typ enda kusin, men fortfarande min favorit!) snart också flyttar hit. (Välkommen Amanda!) Jag trivs bra i lägenheten och börjar få lite hemtrevligt i den, inte minst tack vare att Sofia hjälpte mig att piffa i helgen. Jobbet funkar också jättebra, det är verkligen bra stämning och trevliga arbetskamrater, och jag är så himla glad att jag hamnade där jag hamnade.
 
Det här kan inte vara något särskilt underhållande inlägg att läsa (seriöst, hur kul är det att höra någon mala på om att de älskar sitt jobb), men det finns liksom inte så mycket att klaga på, så för en gångs skull blir det sarkasm-fritt bloggande, kors i taket. Jag har nog aldrig förut känt så mycket att jag är på rätt plats vid rätt tillfälle, och seriously - det är en rätt fantastisk känsla.
 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Härligt Anna! Jag tror du trivs med livet! Puss

2013-06-19 @ 20:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0