But I sure know where I've been

Men oj, vad dammigt det är här på bloggen. Och massa spindelnät och skit, ew. Okej, så jag har slagit nya rekord i unawesomeness när det gäller bloggandet, sorry. Det är hårt att vara en arbetande kvinna, man blir ju typ, trött. Totally sucks. Tacka vet jag studenttiden då man alltid hade sovmorgon, spelade Wordfeud på föreläsningarna och lätt kunde spendera en hel tisdag med att jaga videoklipp till nästa fanvid om man kände för det. Good times. (Jag antar att det är nu jag borde gå tillbaka och läsa de cirka tre miljoner inlägg jag har skrivit om hur mycket jag hatar tentastress och grupparbeten, just to cheer myself up a little.) Nej seriously, jag gillar mitt lilla jobb, fastän jag går upp vid fem på morgnarna, är en zombie på kvällarna och håller på att utveckla något slags allergi mot fakturor.

 
Men livet handlar ju inte bara om jobb heller, thank baby Jesus. Förra helgen var Annorna här, Anna W och Anna M. Jättekul att ha dem här, och vi hade timat det med Natalies födelsedagsfest så det blev en väldigt lyckad helg med utgång på Park Lane och Tropic Thunder som bakisunderhållning, för man kan aldrig se Tropic Thunder för många gånger and that's that.
 
 
 
Jag har säkert gjort andra saker också under den dryga månad som jag inte har bloggat, men jag kommer inte ihåg, för that's totally why jag har bloggen in the first place, så att jag kommer ihåg vad jag gör för något. Jag vet i alla fall att ikväll ska jag och Maria på en fest hos Karins bror, är lite småförkyld så det blir nog ganska lugnt, men ska ändå bli kul.
 
När det gäller min smak för finkultur är det i alla fall inget som har förändrats sen sist - Supernatural och rockklassiker tack. Man har väl vett att uppskatta det fina här i livet.

 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Ja, jag säger då det! Trodde kanske att du glömt av Supernatural nu när du jobbar och inte har tid att titta så mycket... men ack nej ! Där hade jag såklart fel!!! Puss

2013-02-11 @ 08:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0