Det kommer aldrig va över för mig

Igår när jag åkte hem med 9:ans spårvagn passerade vi Bengans skivaffär vid Stigbergstorget, där det stod en låååååång kö och väntade på att få sina nyinköpta skivor signerade av Håkan Hellström - det blir inte mer Göteborgst än så. Börjar faktiskt gilla Håkan mer och mer desto mer jag lyssnar. Nu ska jag ge mig ut på promenad i det superhärliga vårvädret och bekanta mig med mina nya hoods.
 

Känn ingen sorg för mig Göteborg

En regnig seg-torsdag och ett stort berg med tvätt blev genast lite lättare att hantera efter ett samtal med Anna W, som är en stjärna på att göra mig på bra humör och den här gången hade hon ett trumfkort utan dess like. Outar nyheten lite längre fram (bara för att jag kan mouahaha), men suffice it to say that she gave me an offer I couldn't refuse.
 
Jag fortsätter annars att småstöka i lägenheten, har tänkt ta helgen till att göra en ny furniture run och försöka hitta soffbord, matta, och något att sätta på väggarna. Och nu när jag börjar bli Göteborgare på riktigt är det väl på tiden att jag börjar lyssna på Håkan också.
 

I'm all strung out, my heart is fried

Men hörrni vad roliga ni är, jag har nästan fler besökare per dag nu än jag hade på den tiden jag faktiskt bloggade regelbundet. Känner mig hedrad att ni tror på mig, trots att jag är världens sämsta bloggare. (Eller förolämpad för att ni tycker bättre om mig när jag inte skriver något, har inte bestämt mig för hur jag ska tolka det än.)
 
Har tänkt göra lite comeback med bloggen så snart jag börjar komma i ordning med mitt liv, flyttade precis nu i helgen så jag har inte riktigt hunnit landa i den nya lägenheten än. Men det finns definitivt potential så fort jag får färdigmöblerat, och jag älskar min nya ljusgrå soffa som mina fina föräldrar hjälpte mig att få på plats i helgen. Efter att ha sovit i 90-säng, haft en mini-tv och inte ägt en soffa i varenda boende jag haft sen jag flyttade hemifrån, har jag nu äntligen uppfyllt vad jag har sagt ända sedan jag var liten: När jag flyttar hemifrån ska jag ha en big-ass tv, en big-ass säng och en big-ass soffa, sen kan resten kvitta. (Jag tror inte jag använde ordet big-ass, men andemeningen var densamma). Kommer sakna Maria jättemycket, men vi bor ju fortfarande i samma stad som tur är, och på plussidan bor jag numera next door neighbor med Emelie istället!
 
Så anyhow, april känns som en lite småkaotisk flum-månad som mest kommer gå ut på att få klart i lägenheten (det hjälper inte att jag är zombie-trött när jag kommer hem från jobbet på eftermiddagarna och prioriterar sådant som att färgsortera mina nagellack istället för att sätta upp gardinstänger), men från och med maj räknar jag med att ha hunnit komma i ordning och att mitt nya liv som Bagaregårdsbo börjar på riktigt. Från och med maj kommer jag dessutom att bli Stena-anställd istället för Academic Work-konsult, fortfarande bara på vik och det innebär inte så mycket praktisk skillnad i vardagen, men ändå kul!
 
Annars då, tja, jag var på Cypern vid påsk med familjen. Vi hade det supermysigt med jättebra hotell, god mat, och soliga dagar på stranden (note to self for future reference: För helvete Anna, solskyddsfaktor!). Låt oss inte ens låtsas att jag kommer få tummen ur och lägga upp bilder från resan, men jag åker till Amsterdam med Annorna över Kristi Himmelfärd, satsar på det istället. Och så ska jag så klart få upp lite bilder från lägenheten när den blir presentabel.
 
Now do excuse me, men klockan är över nio och det är apparently past my bedtime, för jag sitter och halvsover vid tangentbordet. Hade tänkte hinna läsa lite innan jag slocknar också, har börjat på JK Rowlings nya. Inte kommit så långt än men so far so good!
 

RSS 2.0