Working girl

Har nu jobbat fyra dagar på Stena Metal International, eller SMI som det kallas, eftersom ungefär en arbetstimme per dag skulle försvinna om vi hela tiden uttalade det fulla namnet. Idag har jag för första gången suttit själv och lärt mig systemet genom learn by doing. Börjar faktiskt komma in i det lite grann, även om det är på en rätt så grundläggande nivå än så länge. Alla är supertrevliga och det är ett jättemysigt kontor, plus att jag är orimligt lycklig över att ha mitt eget kontorsrum! Världens snabbaste kick när dagen känns seg är att trycka lite på knapparna som justerar skrivbordet uppåt och neråt. (Alla ni som har skämtat om att jag börjar bli vuxen; lol no.)
 
Hade en riktigt kul helg också, jag och Maria var på stor inflyttnings-slash-födelsedagsfest hos Helena i lördags. Det var en sån där sjukt lyckad fest så som det kan bli ibland, som bland annat omfattade ett mycket utstuderat musik- och triviaquiz, utgång på Pustervik, filosofiska eller möjligtvis kvasi-kvantfysikiga diskussioner kring filmen Looper, absurda omvägar hem p.g.a. total avsaknad av lokalsinne, och många nya bekantskaper. Och nästa helg blir nog inte heller fel, på lördag ska vi på Halloweenfest vilket är min favorit av alla de "obligatoriska" festerna eftersom det är mer chill än nyår och midsommar. (Fast i år lär förstås nyår bli all kinds of awesome eftersom vi ska fira hos Sofia i Berlin!) Anyhow, naturligtvis är det utklädnad som gäller på lördag, antingen ska vi vara enhörningar, eller spöke och ghost hunter. There will be pictures.
 
Jag har haft så konstig musiksmak det sista, har tröttnat lite på mina vanliga spellistor och pendlar istället mellan Disneymusik, old school rap, och hockeyfrillerock. Mestadels det senare faktiskt. Totally Dean Winchesters fel. (Ey, bara för att alla mina gifs är borta betyder det inte att bloggen kommer bli helt Supernatch-fri)
 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Nej, det hade väl varit att hoppas på för mycket! Kul att du trivs på jobbat och att du har så trevliga jobbarkompisar! Bli vuxen? Hur blir man då och när händer det? Jag vet i alla fall inte! Puss

2012-10-31 @ 07:12:30
Postat av: Mia

Heja dig! När jag först lärde känna dig kändes det bananas att du läste ekonomi men det verkar ju nu klockrent. Så glad att du hittat rätt och trivs.

Kram

2012-10-31 @ 11:46:59
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0