T minus... Nähä?

Vår deadline med uppsatsen har blivit förskjuten tills på måndag, eftersom det är klämdag i morgon. Tur det, för vår slutsats-diskussion är inte alls vad den borde vara, igår satt vi i princip bara och stirrade på texten. Jag har aldrig varit så uttråkad av något någonsin. När det här är över läser jag hellre telefonkatalogen från pärm till pärm än läser om It That Shall Not Be Named.

Vi tog en ledig dag idag, för att återhämta oss inför den sista kraftansträngningen, och jag har gjort det mesta av den, inklusive sett om the Avengers.Sorry, I had to. It's like therapy.

Dessutom har jag gjort något jag är sjukt stolt över, jag har rensat avloppet i handfatet! Hade tänkt ringa hyresvärden i flera dagar om det, men sen fick jag nog och gjorde det själv istället. Inte för att jag visste hur man skulle göra, men jag körde the old-fashioned way - learn by doing. Okej, det var inte direkt rocket science, men i alla fall. Jag vet inte vad man normalt sett har för verktyg, men FYI, det funkar med en tandborste och ett par ätpinnar. (Ja, jag har slängt dem, ni kan komma hit och äta sushi i lugn och ro.) Hur som helst, det var vidrigt och jag dog hela tiden, men jag gjorde det!Okej, jag ska samla mig för slutspurten nu de sista dagarna. Djupa andetag, keep calm and remember that Jared Padalecki's dimples exist. Här är dagens låt, ett tips från Sofia, som kände på sig att jag skulle gilla den!
Kommentarer
Postat av: Mia

Hang in there! Tänk på när man gör plankan på gymmet, det är smärta så hemsk att man inte kan se en värld utanför. Just där och då. Men sen tar det plötsligt slut och man har fixat det.Vilken bra liknelse det blev tycker jag. Jag borde kanske använda mer sportpsykologi på twitter eller nåt.

2012-05-18 @ 11:23:04
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: mamsen

Bra gjort Anna! Jag är ju inte heller någon fixare som du vet. Då sitter tummen på helt fel ställe... Men när pappa var bortrest sist lyckades jag laga diskmaskinen så att den fungerar bättre än på flera år! Vet knappt hur det gick till? Använde varken tandborstar eller ätpinnar i alla fall. Puss

2012-05-28 @ 18:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0