'Cause this is the end of the rainbow

Okej, jag antar att allt är säkert nog nu för att jag ska göra det officiellt; jag flyttar till Göteborg i september! Wheee! Jag ska flytta in i Marias fantastiska lägenhet mitt i centrala Göteborg (öppen spis, yo) och det kommer bli superkul att vara roomie med Maria, som är en av mina äldsta och bästaste vänner. Jag älskar Lund, och jag kommer sakna både staden och många av människorna här, men med ett par upphåll för resor har jag bott här sedan 2007, och jag känner mig redo för ett miljöombyte. Göteborg känns toppen av flera anledningar, det är nära hem till Lidköping och min familj, jag har redan gott om vänner där, det är en lite större stad, och det är på rätt sida Sverige från mitt perspektiv. Plus att jag kommer att ha Liseberg bokstavligt talat precis utanför dörren, och om allt det andra inte hade varit övertygande nog så hade nog det argumentet räckt.

Intressant nog drömde jag i natt att jag hittade slutet på en regnbåge, bokstavligen. Och medan det eventuellt kan vara ett tecken på att jag borde dra ner på mitt Sunrise Avenue-lyssnande, så googlade jag upp det i en dröm-dictionary, och fick veta att det representerar:

- Hope, optimism, promise of good things, or luck
- Wishing or yearning for happiness or good things
- A feeling of attaining the unattainable
- A different experience or "other world," as in the world "over the rainbow" or "at rainbow's end"

...så jag väljer att istället att tolka det som ett bra tecken inför mitt kommande nya liv som Göteborgare. Nu ska jag bara passa på att göra det mesta av min sista tid i Lund, som har varit en fantastisk upplevelse, som är fullt av minnen, och som alltid kommer att kännas som en hemstad för mig. Amen.

I'll take a part of you with me now and you won't get it back
And a part of me will stay here
You can keep it forever, dearKommentarer
Postat av: mamsen

Hade knappt varit i Lund när du flyttade dit, men jag måste säga att även jag gillar sta´n även om jag inte varit där så mycket. Göteborg är ju bara en liten tågresa på en dryg timme bort och det är ju fantastiskt! Puss

2012-07-30 @ 13:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0