The power of twitter

Okej, det här är vad jag älskar med twitter, man kan faktiskt, om man har lite flyt, skriva någonting som går fram till personer som annars hade varit helt ouppnåeliga. Jag var lite bitter över att jag inte kunde lägga in den riktiga musikvideon till "I am human" i bloggen, så jag tweetade Brian Buckley Band och bad dem fixa det, de favoritmarkerade mitt tweet, et voilà, ett par dagar senare är videon inbäddningsbar. Mycket nöjd med min insats, känner mig lite som en människorättsförkämpe.

Annars har det varit ett par fartfulla dagar i Göteborg, igår gick jag en rejäl promenad genom halva stan eftersom jag råkade irra bort mig och gå lite vilse. I slutändan gick jag bokstavligt talat och stirrade på mobilen där jag växlade mellan karta och kompass. Lokalsinne är inte en av mina talanger, men orientering däremot! Hur som helst kom jag ju hem till slut, och det var mysigt att utforska Göteborg i solskenet.

Idag har jag umgåtts med min pappa, och varit på IKEA för att fixa nödvändigheter till rummet. Jag har nu två mycket välorganiserade garderober, och kanske ännu viktigare, en taklampa. Fick kämpa som tusan med den, men känslan när jag väl hade fått ihop alla kontakterna, pulat in sladdarna och till sist slog på lyset var nästintill euforisk. Funderar på om det räcker för att lägga till elektriker på mitt CV. Kanske som specialkunskap i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Mia

Bra gjort! Vet vad du menar med den där känslan, när ens röst liksom bär hela vägen fram.Längtar ihjäl mig efter bilder på nyahemmet!

2012-08-23 @ 18:30:14
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: mamsen

Skulle nog vara lite försiktig med elektriker- grejen om jag var du... Tur att du har din mobil! Att hitta är väl inte din bästa gren, ska kanske inte läggas till på Cv´t? Puss

2012-09-01 @ 10:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0