Living on a prayer

Glad Påsk! It's been a while, eh? Sorry, det brukar ju bli så när jag åker hem till Lidköping. Det är mysigt med påsklov, även om det har varit ganska fullt schema, både med att träffa kompisar och med att göra intervjuer till uppsatsen. Höjdpunkten var igårkväll, i och med Sofias och Lottas 25-årsfest. Det var en toppenlyckad tillställning i Folkets Hus med kul folk, bra musik, och poängjakt som vårt bord vann eftersom vi lyckades hitta en World of Warcraft-guild som kom ner och hade can-can uppvisning för oss. Nej jag skojar inte. Trust me, I couldn't make this shit up if I tried.

Det har blivit en del pendlande fram och tillbaka mellan stan och sommarstugan de här dagarna. On the pro side, jag älskar att köra bil själv så att jag kan spela Bon Jovi på högsta volym (ey, Bon Jovi rocks. On occasion.) On the con side, jag tror inte att jag har fått köra hela sträckan en enda gång i veckan utan att ha blivit signalerad åt av andra bilister. Okej, den gången jag råkade köra hela vägen med helljuset på kan jag förstå, och även den gången det var pappa som fick köra ikapp mig för att jag hade glömt mina necessärer i stugan och inte hörde mobilen ringa över Living on a Prayer. Men idag när jag körde ut följde jag trafikreglerna perfekt eftersom jag är rädd för trafikpoliser och påskdagen är en högriskdag, och ändå var det en bil som låg bakom mig hela vägen ut till Kållandsö och började blinka som tusan med helljuset när vi precis hade svängt av från vägen mot Läckö. Okej, jag kanske inte precis är Steve McQueen bakom ratten but I'M NOT KILLING ANYBODY LEAVE ME THE HELL ALONE WHAT DO YOU WANT FROM ME?! Han stannade till när han svängde av men jag var irriterad och körde vidare, so now I'll never know. Suck. Låt mig vara ifred och sjunga Bon Jovi.

Jag har egentligen en massa intervjuer att transkribera, men jag är trött som tusan eftersom det blev ganska sent igår, så jag ser det som en prestation bara det att jag är vaken. Go me!


Kommentarer
Postat av: Mia

Hahaha, du låter som en så stabil förare. Erhm.

Men den gången jag åkte med dig kände jag mig hyfsat trygg iaf fast då körde ju inte heller genom landet med helljusen på. :)Vet inte varför men jag toksaknar dig just nu. Blä.

2012-04-12 @ 13:40:54
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0