Celebrate cause that's all I know

Gud, tiden går så FORT! Har den här veckan redan hunnit passera?! Okej, det var en riktigt bra vecka i alla fall, jätterolig sittning på VG's i onsdags med klassen från höstterminen och i torsdags spex på Helsingkrona med Anna B. Och nu är det bara fyra fjuttiga dagar kvar innan jag, Stella och Sara åker och hälsar på Sofia i Berlin! Ser fram emot mitt andra besök i det konstiga landet Tyskland, där man till exempel tycker det är en bra idé att marknadsföra the Vampire Diaries så här:Tack vare Sofias översättning vet jag att det står "Tjejer, nu ska det sugas", på den fladdermusliknande hönan med galna ögon och huggtänder, och liksom henne har jag inga kommentarer över huvudtaget utom möjligenIn other news, jag har begått den näst största skönhetssynden man kan göra efter att börja röka, och börjat plocka ögonbrynen uppifrån. I know, stoppa pressarna. De är tio gånger mer high maintenance nu än innan, men de är typ raka and I kinda like it. Bara för det får ni en actual GPOY. Deal with it.Jag lovade mig själv att jag skulle ta hand om mitt berg med kläder innan jag gick och la mig, so I better get to it, för jag lovade även att jag skulle gå och lägga mig innan tolv för en gångs skull, och det gick ju sådär.

Jo förresten en sak till, jag passerade 100 000 visningar på mina youtube-videor häromdagen!Har tänkt vidda något episkt to celebrate the occasion, men till vidare nöjer jag mig med en nostalgitripp tillbaka till min allra första Supernatural-video. Good times.


Kommentarer
Postat av: Mia

Gör jag med. Plockar brynen uppifrån alltså. Inte suga på en höna.

Det är verkligen mycket mer jobb phjuuh men du ser som vanligt jättefin ut.

2012-04-16 @ 21:23:24
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: mamsen

Guten abend!

I Tyskland har dom verkligen fattat det deä med vampyrer! Bara dom med hönshjärna tror på vampyrer....

Kollade videon igen, grattis till 100 000 visningar!!! De är verkligen förvillande lika två surrikater när de tittar upp ur gropen! Puss

2012-04-19 @ 17:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0