Mr Fantastic

Såg ni förra veckans So you think you can dance? Om inte så missade ni den här helt galna uppvisningen av en kille utan varken leder eller respekt för tyngdlagen. Och om ni såg det vill ni säkert se det igen... Han kallas tydligen Mr Fantastic, vilket är en mycket passande referens till den stretchiga killen i Fantastic Four. Sjukast är hans gångstilar vid 1.33 och 1.59. Där kan man snacka om funny walks, släng dig i väggen John Cleese!

http://www.youtube.com/watch?v=AdVHzPDk1NQ

Strandstil


Äntligen känns det som sommar igen, solen skiner från en klarblå himmel och de senaste dagarnas spöregn är som bortglömt. Dags att dra till stranden och njuta medan det varar med andra ord. H&M har så himla mycket snygga bikinisar och accessoarer att jag blev inspirerad till att plocka ihop outfits till tre olika stilar.Fixa Sex and the City-looken

Ursäkta om jag svär i modekyrkan, men jag har aldrig riktigt sett Carrie Bradshaw som en stilförebild. Ibland får hon till det, men ofta är hennes look alldeles för extrem och urflippad för min smak. Kul att titta på, visst. Inspirerande, ja okej ibland. Snyggt, nja det vete sjutton. Men en outfit fastnade i minnet efter filmen, nämligen det rosa fodralet med nitbältet. Kunde därför inte låta bli att sätta ihop en "Fixa looken" när jag hittade ett nästan identiskt bälte på Asos. Personligen skulle jag skippat pärlhalsbandet, men that's just me.


Klänning: Monki
Nitbälte: asos.com
Pärlhalsband: forever21.com
Metallicväska: Ted Baker, asos.com
Skoletter: topshop.com

Gooooomörron gomörron gomörron, Anna i ottan här vem äre ja tjötar me?

God morgon! Eller ja, enligt mina definitioner är allt före fyra fortfarande natt, så god natt egentligen. Varför i H-e som jag redan är uppe? Så är det tyvärr in the glamorous life of a fabriksarbetare. Eller Factory Girl kan jag ju faktiskt kalla mig, låter lite bättre. Ska inte klaga, det är ett bra jobb på många sätt men uppstigningstiden hör inte till fördelarna...

Igår var jag på Sex and the City med Sofie som äntligen har kommit hem från Barcelona! Eftersom vi råkade gå dit en tre timmar för tidigt (faktiskt inte jag som snurrade till det för en gångs skull, sorry att jag hänger ut dig Sowf ;-) ) så hann vi gå hem en sväng till henne och hälsa på hennes nyss hemkomna systers underbart söta bebis Milton. Coolare unge har jag nog aldrig sett, hur charmig som helst!

När vi väl kom till bion var filmen faktiskt långt över förväntan! Dels är jag inget fullblodsfan av SATC, och dels har jag hört en del dåligt om den så ribban var låg. Men det hade den inte alls behövt vara för detta var en riktigt rolig film fylld med referenshumor, coola Carrie-outfits och ja, en del sex så klart. Kom hem i ett lyckligt moderus och hittar A/W-katalogen från Ellos i brevlådan som jag glömt tömma tidigare på dagen. Fantastisk avslutning på kvällen, fanns faktiskt en hel del snyggt och jag fick redan höstkänslor. Ellos har verkligen hottat upp sig de senaste åren. Men mer om det senare, nu ska jag käka frukost.

Ha en abso-f*cking-lutely bra dag =)

RSS 2.0