Better run through the jungle

Hoppsan, luften gick vist ur bloggandet lite när jag hade kommit igång så bra! Eller okej, luften gick ur lite överhuvudtaget, har varit helt slut i helgen efter de intensiva första veckorna här i Göteborg. (För att inte tala om att den där träningsvärken satt i i flera dagar.)
 
Helgen har varit mycket lugnare, i fredags hade vi spontan champagnekväll här hemma (vilket ledde till att jag missbrukade min twitter hej vilt) och i lördags var jag och Natalie över hos Katarina på en martini. Har även sett så mycket How I Met Your Mother att jag riskerar att utveckla Barneyrettes och börja att säga "Suit up!" eller "Legendary!" till alla jag känner om vi så bara ska till Ica. Men nu blir det en fullspäckad vecka igen, så det är bara att ta upp farten.
 
Apropå ingenting måste jag inflika att jag hittade en sida igår där man kunde se vilken kändis man passar bäst ihop med, och det tragiska svaret var att min bästa celebmatch är en kanadensisk skådespelare som är mest känd för att ha spelat lille Timmy i en 90-tals remake av Lassie. Deprimerande.
 
Okej, dags att ta macheten och hoppa in i jobbsökardjungeln igen. Peace out!
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag älskade den sidan! Den matchade ihop mig med Ryan Gosling och eftersom sidan känns väldigt vetenskaplig och på alla sätt trovärdig måste det vara sant.

2012-09-10 @ 14:10:39
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: mamsen

Försökte kommentera din långa "berättelse" om hur du skrev uppsatsen utan att lyckas. Kul läsning, ha,ha du är för rolig Anna!
Härligt med en gammal hederlig Creedence!Vet tyvärr inte vem lille Timmie är...men Lassie var ju snäll! Puss

2012-09-14 @ 17:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0