Taking care of business

Hallå(-lå-lå-lå)? Är det någon kvar här(-är-är-är)? Nah, just kidding, jag kan se att ni är ett par lojalisar som kikar in här varje dag trots att det var ungefär 300 år sedan jag bloggade sist. Jag uppskattar det, tack! Vill försöka ge något tillbaka så här får ni lite goda nyheter; min externa hårddisk kraschade, så min stolta gif-samling är ett minne blott. Det vill säga, det blir mindre Supernatural här framöver! Yay, right? Kommer nämligen inte hinna återställa gifarna inom den närmaste tiden eftersom jag har fått ett jobb! Yes indeed, redan på torsdag börjar jag på Stena vilket ska bli väldigt spännande! Första riktiga jobbet liksom. Så jag antar att jag tekniskt sett är vuxen nu? Tekniskt sett alltså. I vilket fall kommer jag nog att få prioritera ner mitt gif-samlande ett par snäpp.
 
Så, ja, what else is new? Vi hade en intensiv men rolig helg med besök från Klara, fest hos Natalie och söndagsbrunch här hemma. Igår var sedan jag och Maria på bio och såg Looper med Bruce Willis och Joseph Gordon-Levitt. Väldigt cool och annorlunda film, och Joseph är ju absolut fantastisk i allt han gör. Han spelade en yngre version av Bruce Willis och rent bortsett från alla ansiktsproteser de hade utrustat honom med var likheten slående i både röst, ansiktsuttryck och kroppsspråk. Amazeballs.
 
Nu ska jag väl ägna de närmaste två dagarna åt att förbereda mig för det stundande yrkeslivet, och shoppa häcken av mig för att få ihop en garderob som Donna i Suits. Det här med inkomst är ju en himla trevlig grej faktiskt.
 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Vuxen, ja det är nog dags att inse att det faktiskt är så. Du kommer ändå aldrig att fatta det!Tro mig!
Lite mindre Supernatural, hm, det tackar man ju inte nej till! Puss

2012-10-23 @ 15:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0