T minus 11 days

Phew. Har haft en lång men produktiv dag på UB idag. Jag kan nästan känna fysisk skillnad på hur min hjärna funkar när den får lite press på sig, helt plötsligt kan jag fokusera på det jag ska göra i flera timmar, utan att tappa farten och börja tänka ut fyndiga tweets, eller fundera på vad som är det mest sannolika sättet att jag skulle träffa Robert Downey Jr. Har bara ett par saker till att gå igenom innan jag lägger ner uppsatsskrivandet för idag, sen ska jag checka ut och lägga in min hjärna i kylen ett par timmar.

Jag och Anna W var ju på the Avengers i lördags, och den var totally awesome! Storslagen, rolig, fartfylld och med en himla massa snygga människor att titta på. Och så har den gett upphov till den bästa gifen någonsin. Jag kommer kunna använda den till allt!Dessutom hade jag och Anna roligaste kvällshänget på Myntha efteråt. När man blir störda av en raggande nittonåring som man inte alls är intresserade av att prata med, är det faktiskt helt koscher att göra det bästa av saken och roa sig genom att krydda konversationen med lite gemensamt sanningstvistande. Bästa. Pokerface-träningen. Ever.

Jo just det, alltså de där Berlinbilderna... Jag vill jättegärna få upp dem, men det är fyra separata album med bilder från allas kameror som ska gås igenom, väljas ut, laddas upp en och en, och jag hinner helt enkelt inte före vår deadline den 18e. Suck, tur att det bara handlar om knappt två veckor, everything kinda sucks right now. Uppsatshelvete. Ni är alla välkomna på min salt n' burn som jag ska hålla för att göra mig av med eländet efteråt.


Kommentarer
Postat av: mamsen

Träffa Robert DJ det var väl inte det du skulle använda din briljans till? Skriver du inte en uppsats?

Stackars pojke... Puss

2012-05-10 @ 08:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0