T minus 9 days

Har haft en sån där dag där man sitter och stirrar på mening efter mening och vet precis vad man vill säga men bara inte får till det. Handledarmöte på fredag, och japp, jag är lite nervös för hur vår analys kommer att tas emot. Jag tycker visserligen att den är rätt okej, men vi har inte särskilt mycket tid att göra något åt saken ifall Karin skulle tycka annorlunda.

All stress och en viss arrogans gentemot vad som kan ses som normal dygnsrytm gör att jag är on an emotional rollercoaster these days. I morse var jag speedad som en surikat på crack, så pass att jag inte orkade bry mig om att sätta orden i rätt ordning, utan följaktligen pratade som Yoda. På eftermiddagen höll jag på att däcka i tangentbordet, och var glad om jag kunde sätta ihop ord i någon slags ordningsföljd överhuvudtaget. I swear to Chuck, när det här är över ska jag sova i en vecka.

Stuff that makes me remember that life doesn't suck completely; första bilden på baby Padalecki dök upp på nätet i morse. D'aw! Bara tanken på att det finns en liten mini-Jared gör att världen genast känns som en bättre plats.

Don't judge me, I'm on an emotional rollercoaster and there are babies and shit here.


Kommentarer
Postat av: mamsen

Oh, entusiasm över en baby, du är säker på att du inte har feber? Puss

2012-05-10 @ 08:48:47
Postat av: Anna

Haha, du kan vara lugn. Om jag plötsligt blir gooey-eyed över vanliga bebisar, DÅ kan du börja oroa dig, men den här bebisen är 50% Jared Padalecki.

2012-05-17 @ 22:09:38
URL: http://lifeonvenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0