T minus 8 days

Idag har varit en hyfsat soft dag faktiskt, vi skrev till ett par stycken som saknades, gjorde en granskning av en annan rapport, och började korrläsa. Det enda vi har kvar att skriva nu är slutsatsen, sen är det bara justeringar av texten som gäller. Dock kan det här vara lite av lugnet före stormen, för som sagt, handledarmöte i morgon, och all hell breaks loose om vi måste skriva om analysen. Hope for the best, prepare for the worst.

Delvis tror jag att jag har varit så zen idag för att jag hade en riktigt skön kväll igår, jag släppte uppsatsen helt och fick istället nåt slags ryck och storstädade hela lägenheten. I know! Jag skojar inte, jag till och med skrubbade toagolvet. Vet inte vad som flög i mig, det där har aldrig hänt förut, vanligtvis när jag städar brukar jag hinna bli sidetracked innan jag ens kommer till dammsugningen. Efteråt belönade jag mig med jordgubbar, grönt te och en film, som jag inte såg färdigt på eftersom jag fattade det mogna beslutet att jag behövde gå och lägga mig istället. Oh my god vad är det som händer med mig, håller jag på att bli vuxen eller nånting? Make it stop!

Dagens låt, mamma jag vet att det här inte är din genre men hoppa fram till 3.30 så tror jag att du ser något du gillar!


Kommentarer
Postat av: mamsen

Tänk att låten genast blev SÅÅÅ mycket bättre efter 3,30! Puss

2012-05-11 @ 16:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0