T minus 5 days

Fasen också, jag missade att blogga en dag, jag gillade symmetrin i nedräkningen. Okej, handledarmötet i fredags gick rätt bra, vi det enda vi fick kritik för var att analysen behövde vara lite djupare, och så ska vi skriva slutsatser, fixa till några mindre saker här och var, et voilà. L'uppsats est complet. Tidsmässigt känns det rätt okej i alla fall, vi borde hinna på en vecka. Dock är jag the queen of secondguessing, så jag ifrågasätter i princip varenda ord vi har med, och jag vill bara att det ska vara över så att jag slipper tänka på det här mer. Förlåt Anna W, I know you don't approve, men jag vill aldrig någonsin höra talas om ekologisk mat i hela mitt liv efter det här. Scarred for life.

Helgen har i alla fall varit toppen. I fredags var jag hemma hos Anna B och blev serverad öppen vegetarisk lasagne. Den var jättegod tillsammans med en flaska rosé och middagen blev ännu bättre av vår överenskommelse att inte alls prata om It That Shall Not Be Named (hon skriver också uppsats) under hela kvällen. Istället kollade vi på säsongfinalen av the Vampire Diaries. Jag vet att jag börjar låta som en upphakad skiva, men holy shit, den serien alltså! Är det något de kan så är det säsongsfinaler, och då är det hög nivå redan på de vanliga avsnitten. Jesus vad spännande det var.

Igår var sedan Anna W här på middag. Vi skulle vidare på fest till Anna M efteråt, (haha, jag fick in alla mina tre Annor på en och samma helg, börjar det bli jobbigt att hänga med än?) men blev jättesena eftersom vi fastnade totalt med att lyssna på gamla låtar från högstadie- och gymnasietiden. Herregud vilken nostalgitripp det blev! Bästa låten dock, överlägset och helt tveklöst, var Narcotic av Liquido. Jag kommer fortfarande ihåg att jag hade den på repeat när jag läste veckorevyn och åt vit choklad och tittade ut på de passerande vinfälten från sätet allra längst fram i dubbeldäckaren som vi åkte hem med från konfirmationsresan i Taizé. Mitt minne är konstigt, det där minns jag hur väl som helst, men fråga vad jag åt till lunch igår och jag har ingen aning. Anyhow, den här med basen i botten alltså. Unbeatable.


Kommentarer
Postat av: Mia

Vad betyder "öppen vegetarisk lasagne"? Att den vågade stå för sitt etiska val att inte inkludera kött eller?

2012-05-14 @ 14:44:09
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Anna

MIA, du fick mig nästan att spraya kaffe över hela datorn med den kommentaren! xD Men bra fråga faktiskt, när jag tänker på saken vet jag inte riktigt varför Anna kallade den för öppen. Så du kanske har en poäng där ändå!

2012-05-14 @ 16:14:47
URL: http://lifeonvenus.blogg.se/
Postat av: Dovile

Hade exakt samma fråga, heh :)Ang uppsatsen: babe, jag vet du klarar det hur bra som helst! Nu gäller det bara att köta på! Puss och kram!

2012-05-14 @ 20:31:47
Postat av: Anna

Ha, och jag tänkte inte ens på det :)

Tack Dovile, puss och kram!

2012-05-14 @ 20:45:27
URL: http://lifeonvenus.blogg.se/
Postat av: mamsen

Låter som en mycket trevlig Anna-helg! Puss

2012-05-16 @ 14:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0