Blog, what blog?

Återigen visar det sig att bloggandet inte har varit min starkaste sida den senaste tiden och inte heller idag kommer Berlin-bilderna upp (jag vill även minnas att jag ligger back typ tre filmrecensioner, but let's not go there right now). Anyhoo, Valborgshelgen har varit toppen, jag har haft Dovile på besök från Schweiz, och vi har bland annat hunnit med karaokeparty i hennes gamla korridor, minimaraton med the OC, och en heldagsvalborg som sig bör, med champagnefrukost, parkhäng, grillning, kubb och fest hos Anna M.

In other news, det är Sam Winchesters födelsedag, vilket alla som hänger på twitter bör ha noterat, vi trendade halva dagen because Supernatural fans own the Internet. Och yes, jag har koll på fiktiva karaktärers födelsedagar, did you expect anything else? Låt oss inte ens tala om Harry Potter, jag kan fortfarande inte komma över att om jag hade hängt kvar i livmodern en liten dag till hade jag delat födelsedag med the boy who lived. Nu delar jag födelsedag med Neville Longbottom istället, FML. (Och Arnold Schwarzenegger.) Hur som helst, happy b-day Sammy!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Du är utmanad. http://mikaelaholm.wordpress.com/2012/05/03/utmanad/- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.- Create 11 new questions for the people you tag to answer.- Go to their page and tell them they’ve been tagged!- Do not tag back to the person who already tagged you

2012-05-03 @ 18:53:06
URL: http://mikaelaholm.wordpress.com
Postat av: mamsen

Var det därför du inte vill komma ut! Sugklockad 2 ggr och megastort blåmärke i pannan. Jag är hur som helst glad att det inte tog till dagen efter !!!! Puss

2012-05-10 @ 09:04:59
Postat av: Anna

Ja, var det någon som frågade mig om det fanns en anledning till att jag inte ville komma ut kanske?! Nej, knappast. Never mind me, det handlar ju bara om en födelsedag som jag får leva med i typ åttio år minst. Ja ä int' bitter. (Fast jag kan respektera att du inte ville ha värkar i ett halvt dygn till bara för att jag skulle få dela födelsedag med en fiktiv karaktär som ännu inte existerade.)

2012-05-10 @ 17:28:56
URL: http://lifeonvenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0