Blog challenge

Mikaela har skickat mig en blogg-utmaning, och jag är så klart inte den som backar.(Dock är jag lite halvtrött och kommer dessvärre inte att svara särskilt seriöst, sorry Mickan!) Den går helt enkelt ut på att besvara följande frågor:

1. Största dröm i livet?
Hm, pratar vi realistiskt eller inte realistiskt här? Bara så att jag vet om jag ska inkludera karibiska öar, Jared Padalecki och ett extremt välbetalt jobb som går ut på att twittra mina åsikter om film och tv i planeringen eller inte. Oh what the hell, I'm sticking with that answer.2. Hur ser du på det där med eget ansvar för vad som sker och inte sker i sitt eget liv?
Med tanke på att impending doom min examen närmar sig med stormsteg är jag i helt fel stadium i mitt liv just nu för att vilja reflektera över den frågan. Living in denial, like a boss!3. Vad önskar du att du vetat när du var femton år?
Kjol över byxor är inte snyggt.4.  Vilket språk skulle du vilja lära dig som du inte kan mer än max ett par ord av idag?
Alla. Jag vill vara språkgeni så att jag kan jobba som CIA-agent när jag emellanåt får nog av att twittra från min karibiska ö. Japp, det känns som en bra plan.5. Om du inte hade det yrke du har idag, vad skulle du vilja jobba med då?
Regissör. Eller trailerklippare, så att jag i princip skulle få betalt för att vidda.6. Vad är det viktigaste livet lärt dig hittills?
Krabbfotboll är djävulens sport.


Shut up Luci.

7. Rött eller vitt vin?
Vitt, all the way. Jag jobbar fortfarande på att lära mig uppskatta rött.8. Vad skulle du göra med tiden du ”sparar in” om du inte såg på tv eller använde datorn på fritiden i en vecka?
Oj! Bra fråga. Antagligen skulle jag få chockartade abstinensbesvär som skulle ta hela veckan att komma över.9. Smultronställe?
Klosterängshöjden i Lund. Min kulle! Min!10. Bästa resemål du varit på?
Australien.11. Hur vill du att resten av året ska bli?
Um, bra?Förlåt Mikaela att jag totalt trashade dina genomtänkta och kloka frågor! Jag tror att det är meningen att jag ska skicka utmaningen vidare, men jag tror inte ens jag vet 11 bloggar att skicka till, so I won't. Men tack, det var kul!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

haha det var typiska anna-svar och det är väl det man vill läsa när man läser din blogg :D Tack för att du svarade :)

Å, lycka till med uppsatsen det kommer vara tråkigt, men så värt det om några veckor :D

Kram

2012-05-05 @ 17:53:20
URL: http://mikaelaholm.wordpress.com
Postat av: Mia

Love it! Krabbfotboll är verkligen djävulens påfund och jag vill också få betalt för mina intuitiva åsikter som jag har om popkulturvärlden.

2012-05-06 @ 08:46:54
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: mamsen

Jokern har verkligen en poäng där, man kanske möjligen kan tillägga BRA framför ordet betalt! Klarar man det är den Karibiska ön fixad! Puss

2012-05-10 @ 09:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0