To a night they never met

You know that awkward moment när man går till vårdcentralen med ett skadat knä men när läkaren väl klämmer och trycker och böjer är det ingenting som egentligen gör särskilt ont? No? I do. Hur som helst, även om det inte gör så ont längre känns det att något är fel, så jag ska få röntga det om nån vecka. Fucking krabbfotboll. (Pardon my french.)

Innan besöket på vårdcentralen var Anna B här på lunchdate. Jag hade utlovat omeletter, men det råkade visst bli äggröra istället. Oh well, we can't all be masterchefs. Med lite brie och parmaskinka till blev det inte så tokigt i alla fall, och det var trevligt med en update eftersom vi inte hade setts på länge.

In other news, Jared Padalecki har blivit pappa! Normalt sett skulle jag använda det som ursäkt för en gifspam, men det är sent, så maybe some other time.

Ni vet hur jag ändrar musiksmak beroende på vilken serie jag följer för tillfället? Indiepop för the Vampire Diaries, mullet rock för Supernatural... Tja, låt oss säga att min technofrekvens har ökat markant sen jag började kolla på Queer as Folk. Men där finns även en del andra favoriter, den här till exempel.


Kommentarer
Postat av: Mia

Jag såg att Jared fått en bebis men vågade inte säga något. Var rädd för att du skulle bryta ihop som jag kanske kommer göra när Ryan förökar sig. Utan min inblandning.

2012-03-24 @ 22:43:44
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: mamsen

Stackars Anna!Men visst är det typiskt att när man väl har lyckats få en tid hos en läkare känner man sig plötsligt mycket friskare! Puss

2012-03-27 @ 20:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0