Don't stop me now

Seriously you guys, jag har den bästa förmiddagen typ ever, är på fantastiskt humör! Först och främst har jag en bra gårdag i ryggen, jag och Björn skickade in vår uppsats till handledargranskning, så efter det tog jag ledigt och åkte till Malmö för lite shopping och fika med Emelie. Var hemma i hennes och Martins skitsnygga lägenhet för första gången, och jag och Emelie hade kvällsmysfika i deras fantastiskt sköna soffa framför deras supercoola big-ass projektor-teve. Första gången på länge jag träffade Emelie och hur trevligt som helst.

Idag har jag sedan ägnat morgonen åt att boka Berlin-resa! Yes!!!!! 19-23 april ska jag, Sara och Stella hälsa på Sofia i Berlin, det vill säga hela gänget från förra årets Berlinresa kör en favorit i repris! Hell yes! Och för att göra morgonen ännu bättre hade jag äntligen fått svar på författaren bakom storyn jag baserade min trailer på, och hon var jätteentusiastisk!! Vilket i sig hade varit tillräckligt för att få mig att skutta runt i lägenheten, 'cause my ego is easy like that, men hon lovade dessutom att promota den på sin LiveJournal på fredag när hon har som flest besökare! I'm starting to make a name for myself people! (And I'm a huge nerd, but I could give two shakes of a rat's ass right now.)

Jag passar på att njuta av min härliga förmiddag så mycket jag kan, för i eftermiddag är det handledarmöte, och jag är inställd på att vi kommer få en massa kritik, så jag tänker göra det mesta av mitt braiga humör så länge det varar.

Okej, uppdatering; handledarmötet är inställt för att vår handledare är sjuk. Seriously, den här dagen! Jag hoppas att hon kryar på sig och så, men jag... ska gå ut och köpa en trisslott nu.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Härligt!! Njut :) Och i morgon är det fredag. Kände att jag blev helt fylld av energi när jag läste ditt inlägg :)Btw, vad använder du för program när du gör youtube-videor? Eller snarare, använde när du hade windows?Ha en mysig helg!

kramar

2012-03-01 @ 20:28:24
URL: http://mikaelaholm.wordpress.com
Postat av: Sofia

Go ANNA!!! :) Härligt !

2012-03-02 @ 20:31:28
Postat av: Mikaela

Re: Tack! Jo, det programmet har jag så får se om jag får ihop något.. Tänkte göra en boktrailer när jag får lite mer tid över... All marknadsföring är bra ;) haha

2012-03-04 @ 13:32:02
URL: http://mikaelaholm.wordpress.com
Postat av: mamsen

Härligt Anna! NJUT!!!

Kollade videon med Queen! Deras bästa låt om du frågar mig! Freddie är ju riktigt snygg utan mustasch! Puss

2012-03-06 @ 16:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0