This feeling is not sadness, this feeling is not joy

Med lite drygt en månad kvar i Lund börjar det kännas väldigt påtagligt att jag snart ska flytta. Även vardagliga saker känns annorlunda, för att jag vet att jag inte kommer göra dem så länge till. Ta 171:an till Malmö till exempel, eller sola i min favoritglänta ovanför Delphi, eller kanske mest av allt min älskade kvällspromenad till Klosterängshöjden. Det är lite bitterljuvt. Idag hade jag i alla fall en sista te-kväll med Sofia här, som hade vägarna förbi på väg ner tillbaka till Berlin. Det kändes väldigt rätt att runda av vårt Lundaliv - vi har hängt ihop ända sedan nollningen - med en sista fika i min lägenhet innan jag flyttar ifrån den. Vi kommer så klart säkert kommer att komma hit igen, men det kommer aldrig riktigt bli samma sak, och min lägenhet är på något sätt är den sista konstanten.

In slightly less sentimental news, jag har upptäckt den här fantastiska grejen "saltvatten-spray" som alla andra har pratat om i typ 300 år. Jag skulle tipsa om det, men jag antar att jag är sist i världen med att komma på hur bra det är, så never mind. Jag har varit väldigt experimentell idag, provade även på att måla naglarna gula och insåg att, nja, det var nog inte riktigt så det var tänkt.

Började kolla på Shutter Island innan Sofia kom och nu vågar jag inte fortsätta, för jag hann bli rädd för den läskiga tanten i trädgården innan jag stängde av. Om jag blir traumatiserad kommer jag inte våga gå kvällspromenader längre, så det är mycket på spel här. Jag trodde att sju säsonger av Supernatural hade härdat mig lite, men icke, innerst inne är jag fortfarande sju-åringen som inte vågade titta på Disneydags för att Darkwing Duck var läskigt. Suck.


Kommentarer
Postat av: Stella

så skönt liv i Lund~~

2012-07-29 @ 01:54:55
Postat av: Anna

Ja verkligen, kvällar som igår till exempel :) Kommer att sakna det!

2012-07-29 @ 09:24:23
URL: http://lifeonvenus.blogg.se/
Postat av: mamsen

Lilla. Anna! Darkwing duck är ju verkligen superläskig! "Jag tycker inte att det här är något bra program."Puss

2012-07-30 @ 12:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0