I want to break free

Ni vet hur verkligheten imiterar konsten? Det passar kanske inte riktigt in på vad som hände idag, men det är nära nog. Som jag nämnde tidigare i veckan har jag sett om Prison Break de senaste veckorna, och idag blev jag och Emma inlåsta på Alfa och var tvungna att rymma genom en larmad dörr! Suck it, Scofield!!

Emma och Stella brukar sitta på Alfa och jobba med sina uppsatser, så jag tänkte att jag skulle joina dem idag för att få lite miljöombyte och kunna koncentrera mig mer på att söka jobb än på, tja, att göra precis allting annat man överhuvudtaget kan göra som inte är att söka jobb. Det var bara det att när jag skulle gå hem gick dörren från studiesalarna i baklås, så jag Emma och en asiatisk kille - låt oss för enkelhetens skull kalla honom Lao Chaoxiang - blev inlåsta, medan Stella satt ovetandes i en datasal på andra sidan dörren. Naturligtvis är det inte heller någon täckning på Alfa, så vi kunde inte ringa henne för att se om hon kunde öppna från sitt håll. Efter några minuters kämpande med låset insåg vi att den enda vägen ut var genom någon av de larmade dörrarna på baksidan, så vi smet ut under stor spänning, skyndade oss in via huvudingången igen, och hämtade den lyckligt ovetande Stella så att vi kunde sticka därifrån innan en eventuell larmutryckning hann komma dit. I efterhand? That was kinda fun.


Kommentarer
Postat av: mamsen

Låter som om den där genen tyvärr kommer från mig. Puss

2012-07-06 @ 16:41:59
Postat av: Mia

Åh kan vi inte bli inlåsta på Alfa igen när jag kommer så jag också får vara med och rymma? Fast jag vill helst att vi klättrar ut genom ett fönster och måste hoppa eller fira oss ner till marken. Det känns mer på riktigt då. Okej? Okej!

2012-07-06 @ 20:46:02
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0