I'm baack!

Hello peeps! Ja, jag är tillbaka! Loggade precis in för första gången på en månad och väntade mig att se statistiken krypandes vid nollstrecket, men ni är ju kvar! Allihopa! Aw, jag blir nästan lite rörd. Hej!

Okej, så vad har hänt sen sist? Um, ingen aning, anledningen till att jag normalt sett bloggar regelbundet är ju för att mitt närminne är den felande länken mellan människan och Doris i Hitta Nemo. Låt mig tänka efter...

- Just det, jag hade ju en sån där uppsats som jag pysslade lite med under våren. Den är over, finito, och ancient history, och vi fick till min förvåning ett stabilt B i slutbetyg. Kändes mycket bra med tanke på att jag inte hade varit helt oförberedd på ett U och "Hahaha, gör om, gör rätt" istället. Men jag är å andra sidan extremt begåvad på att hitta på worst case scenarios. Finns det inte företag som anställer folk för sånt?

- Vi hade en avslutningsceremoni för civilekonomerna i Universitetshuset, och mamma, pappa och Johan kom ner för att vara med. Det var lite tal, en liten trumpetsonett och lite diplomutdelning. Väldigt trevligt, men jag känner fortfarande att min riktiga final på civilekonom-programmet var avslutningsfesten förra året, när min ursprungliga klass tog examen. Det här var nåt slags bonus.

- Det var inte bara jag som tog examen i familjen. Johan tog studenten så jag åkte hem för att fira honom, och det slutade med att jag spenderade nästan två veckor hemma i Lidköping (vilket min packning inte alls var planerad för). Det var jättemysigt att landa lite, vara med familjen, och träffa de där kompisarna som man bara ser ett par gånger om året, inte minst Madde som är tillfälligt hemma från Australien. Det blev mycket grillkvällar, promenader, myshäng i stugan, och naturligtvis en utekväll på Stadt. Säga vad man vill, men man kan faktiskt ha intressanta utekvällar i Lidköping.

- Midsommar firades med Maria och kompani i Göteborg. Vi var ute på Brännö brygga på dagen och hade stor knytis-picknick under ett tak medan regnet drisslade lite halvhjärtat utanför. På kvällen hade Maria fest i sin lägenhet, också den av det intressanta slaget, om än inte nödvändigtvis på ett genomgående positivt sätt. Man skulle kunna tro att i vår ålder har folk utvecklat något slags basic festetikett, men den failar visst lite ibland. Hur som helst, på lördagen hade vi en desto bättre kväll med förfest, barhäng och utgång på Avenyn, där vi med största säkerhet var i den äldre kvartilen av besökarna, och gladeligen didn't give a crap. Party like it's 2005, yo!

- In other news, jag har i stort sett bestämt mig för att flytta till Göteborg. En del av er kanske tror att anledningen till att jag har varit frånvarande den här månaden är för att jag har suttit på en brygga i vita kläder som luktar konstigt och mediterat över det här beslutet. Inte riktigt, det gick snarare till ungefär så här:

Maria: Ska inte du också ta och flytta till Göteborg?
Jag: ...Okej!

Nej okej, det är inte heller riktigt sant, för jag har funderat på det ganska länge, och det känns som ett logiskt beslut. Inget är spikat än, jag har inte fixat jobb eller lägenhet, och jag har fortfarande min plan B som består av att vara kvar i Lund en termin till och plugga retorik, men jag är sugen på miljöombyte och Göteborg lockar. Stay tuned.

- Jag har fått ett Prison Break-återfall. I know! Jag skyller allt på Mia, det var hon som började. Men ni kan ta det lugnt, det är redan på upphällningen (plötsligt är ni nog väldigt glada att jag inte har bloggat något den sista månaden), och nu återstår bara att jag ska komma över min crush på Mahone, igen. Jag finner det märkligt attraktivt med fiktiva karaktärer som dels är väldigt intelligenta, och dels kan döda med sina bara händer när nöden så kräver (se även Jarrah, Sayid; Winchester, Sam). Jag kanske borde kolla upp det.

- Vädret behöver jag väl knappast kommentera, men det har faktiskt varit ett par fina dagar här nere i Lund den senaste veckan (och de mindre fina dagarna lämpade sig ypperligt för att kolla på Prison Break). De ljumma sommarkvällarna sedan jag kom tillbaka har mestadels spenderats i Malmö, har haft after work med Anna W och Emelie i veckan, och igår åkte Anna och jag till Lilla Torg och mötte upp med Emma och Stella. Igår var det äntligen varmt hela kvällen, så man kan ju hoppas att sommaren tar sig lite nu i juli. Vad hände egentligen med hela den där växthusgrejen?

- Åh just det, jag har ju inte skrivit något om fotbolls-EM! Här, låt mig dela med mig av mina tankar kring det:


- Undrar vad jag ska ersätta Prison Break med.

Erkänn att ni har saknat mig.

Kommentarer
Postat av: mamsen

Jag saknar dig alltid! Göteborg! Oh, vad kul, 30 mil närmare och direkttåg! Puss

2012-07-02 @ 12:21:28
Postat av: Mia

Mahone? Alltså, VA??Göteborg har du ju pratat om länge. Jag är glad för dig! Och det känns som jag måste flytta dit med. Där finns du, Annelie och vännen Ulrika bor i närliggande Skövde. Emelie kommer vara i Jkpg och Ida i Småland. Känns liksom som att jag borde vara på den flanken. Men som alltid, jobbet får väl bestämma. :(

2012-07-04 @ 23:02:58
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Anna

Mamma: Tack, jag saknar dig med!Mia: Japp, Mahone. Deal with it :) Och ja, flytta till Göteborg vet jag, låter som en strålande idé!

2012-07-05 @ 20:43:59
URL: http://lifeonvenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0