Blame it on my ADD, baby

Erm, oj, vart tog den här dagen vägen? Hade tänkt göra en massa saker när jag kom hem från jobbet, men så fick jag vidding-inspiration för första gången på evigheter, och så... well, you know. Jag kan inte släppa det förrän det är klart. Är i slutstadiet, räknar med att ha den färdig i morgon.

Hur som helst, nu har det gått ett par dagar sedan jag bloggade igen så jag slänger in en liten recap. Hade en mycket trevlig helg, i fredags var Emma, Emelie och Anna M över på lite tjejkväll, lördagen blev lugn, och i söndags var jag hos Anna M och såg the Fighter, hundra år efter alla andra. Blev positivt överraskad, jag hade trott att den skulle vara mestadels deprimerande, men den var även underhållande och hoppfull och riktigt, riktigt bra. Och Christian Bale var fantastisk, men nu ser jag ännu mer fram emot the Dark Knight Rises, för det var smärtsamt att se honom som utmärglad, stissig crackhead, och jag behöver lite Bruce Wayne på det här. Igår var jag sedan i Helsingborg och hälsade på Anna B, vi tog en sväng på stan, åt sushi, och promenerade i hamnen. Helsingborg är väldigt fint faktiskt, har inte varit där så mycket förut.

Det har även varit Comic Con i helgen, nördarnas paradis för alla som hade turen att vara i San Diego, och en tid av intensiv Internetkonsumtion för alla oss andra. Det närmaste jag kom att delta var att stanna uppe halva natten och se en live-streamad frågepanel med Jared Padalecki. Perfect bastard. Anyhoo, vi fick veta lite spoilers inför säsong 8 av Supernatural, och jag är inte helt övertygad om att jag gillar riktningen som serien drar i, men jag håller tummarna för att nya showrunnern Jeremy Carver ska hålla måttet. Han har trots allt skrivit några av de bästa avsnitten i showens historia, inklusive Mystery Spot, A Very Supernatural Christmas och Changing Channels. Och nära hundra procent av er som läser det här har ingen aning vad jag pratar om, så vad sägs om att jag byter ämne.

Um, något så när i alla fall... Här är videon som inspirerade mitt nya projekt, är helt besatt av den här låten just nu. Tyvärr kommer min egen video inte bli hälften så bra eftersom jag inte kan göra lika mycket effekter i mitt program, men det är ju... kul när det går bra för andra. Och eftersom jag inte tyckte att det gick att toppa den här videon så är det faktiskt inte Supernatural jag viddar den här gången! (Ni som har läst de senaste inläggen kan nog ganska enkelt lista ut vad det är som gäller istället.) Hoppas kunna lägga upp den i morgon, så stay tuned.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0