Who watches over me?

Gfagaklfhfbdh, jag tänker inte ens låtsas att jag inte är superexalterad över min senaste youtubevideo! Det är en trailer för en fantastisk fanfiction-story, baserad på the Bodyguard fast bättre, och med J2 i huvudrollerna. Basically, Jensen är Kevin Costner och Jared är Whitney Houston. Mer specifikt, Jared Padalecki är en framgångsrik Hollywoodstjärna som får hotbrev och motvilligt går med på att anställa en bodyguard. Enter Jensen Ackles, före detta navy seal med ett mystiskt förflutet, som får kämpa hårt med att skydda Jared, eftersom Jared tycker det är viktigare att gå på fester och leva Hollywoodliv än att tänka på sin egen säkerhet. Hijinks ensue. I ett par biroller ser vi Mike Rosenbaum (Smallville) som Jareds manager och Chad Michael Murray (One Tree Hill) som Jareds chaufför.

Det var sjukt mycket svårare att få ihop den här trailern än något annat jag har viddat förut, eftersom jag försökte berätta en story som det inte fanns videomaterial till egentligen. Jag har jagat klipp över hela Internet, och manipulerat ihop material från Supernatural, Smallville, Dark Angel, Seven, The Bodyguard, House of Wax, Friday the 13th, Gossip Girl, Entourage, Drive, Collateral, Speed samt en hel hög olika intervjuer och andra klipp med Jared.

Om det låter weird, tja, it's fanfiction. Of course it's weird. Men det blev en bra trailer av det!


Kommentarer
Postat av: mamsen

Fantastiskt Anna!!! Vi får hoppas att det inte går lika illa för Padalecki som för Houston! Puss

2012-02-27 @ 16:32:29
Postat av: Maria

ohh fantastiskt bra som alltid!!

2012-02-27 @ 17:32:36
Postat av: Sofia

Är brorsan ute efter Padalecki?

2012-02-27 @ 19:33:41
Postat av: Anna

Nej, tvärtom, Jensen är hans bodyguard och försöker skydda honom. Men jag förstår att det kan vara svårt att hänga med i svängarna om man inte har läst storyn :)

2012-02-27 @ 20:43:50
URL: http://lifeonvenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0