No light, no light

Åkte inte till Asienbiblioteket för mitt andra pluggpass idag, istället inledde jag Operation: Studieplats 2012! Jag ska snoka runt på varenda fakultet och jämföra vart de bästa pluggplatserna finns. Idag testade jag Kemicentrum, som ligger på väldigt bekvämligt avstånd hemifrån. Det är stort men jag hittade en hyfsad, avskärmad plats ganska snabbt, dock var där lite mycket ljud från förbipasserande och hårda stolar. Betyg: Tre av fem toast.


Ikväll har jag sedan dansat till Jasmine Meakin här hemma, och eftersom jag har börjat lära mig ganska många av hennes koreografier tänkte jag att jag skulle höja ribban lite och ge mig på den här dansen också. Needless to say, jag kommer få jobba ett tag på den... Men helt omöjlig är den inte, första åttan sitter redan hyfsat. Baby steps. Har även pratat med Sofia borta i Berlin, det lutar åt att jag åker dit och hälsar på i april! Can't wait, om förra årets Berlinresa var toppen så lär den här bli ännu bättre nu när Sofia är en äkta Berlinare och allt.


Jag, Sofia och Stella under förra årets Berlinresa

Är rent löjligt trött för klockan kvart över tio, är det så här det känns att göra åttatimmars-pluggdagar? Oh well, det var ganska trevligt faktiskt. Imorrn blir det det gamla vanliga bordet på UB med Björn och på onsdag jobbar jag, men på torsdag fortsätter Operation: Studieplats 2012 med nya spännande äventyr!

Jag har för övrigt en väldigt Florence + the Machinig period just nu. Jag gillar hippie-flum-barfota-är-det-så-här-det-känns-att-röka-på-känslan. Shake it out är min favoritlåt, men den la jag upp ganska nyss, så här är min tvåa istället.


Kommentarer
Postat av: Soraja

Alltså jag fattade aldrig varför alla satt på UB. Sämst! Caféet sitter låångt ner i källaren och det luktar gammalt i vissa rum. Kaffet är anledningen varför jag hatade Alfa också. Usch! Bäst är SOL, finns kaffe, mat och allt i närheten samt att man har dålig täckning så man slipper bli störd i telefonen. Dock har jag hört att Juridikum ska vara grymt!

2012-02-22 @ 05:19:07
URL: http://sorajahadzalic@wordpress.com
Postat av: mamsen

Tre toast påminner mig om en viss Benjamin! Har du sett att han är tillbaka i "Kontoret" på söndagar som för övrigt inte är så jättekul.

Ja, dans kanske funkar bättre än psyksoffan?

Trött klockan tio känns bekant, nuförtiden är det snarare kl nio!

Gillar också hippiestilen! Men passa dig för att röka på!!!Puss

2012-02-23 @ 08:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0