I declare vår

Plötsligt händer det. Idag var det vår i Lund, och jag menar inte svensk låtsas-vår när man biter ihop i en tunn jacka bara för att det är lite soligt ute (trots att man egentligen fryser häcken av sig) jag menar riktig vår där folk sitter ute på trappan till UB och solar utan jacka, och där man plötsligt inser att shit, det är faktiskt så att man kommer att kunna gå utomhus i bara t-shirts och shorts inom en inte allt för avlägsen framtid. Jag blir lika förvånad varje år.

Vädret gjorde säkert sitt, men det har varit en bra dag i största allmänhet. Jobbade på bra med uppsatsen, hade ett snabbt möte med Björn inför handledarträffen på torsdag, tog en sväng på stan, följde med Anna W på hennes danskaföreläsning (nej, jag är fortfarande inte säker på att danska innehåller faktiska ord) och sedan körde vi hårt på ju-jutsun ikväll. Vi börjar bli rätt duktiga jämfört med när vi började!

Ville lägga upp en vår-aktig låt och den här var den första jag kom att tänka på, längtar efter soliga roadtrips när jag hör den. Japp, it's official, I declare vår.


Kommentarer
Postat av: mamsen

Japp, det är vår i Lidköping också! Idag 13 grader! puss

2012-02-29 @ 17:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0