Day turns to night, night turns to whatever we want

Tillbaka i Lund efter en liten vända i Lidköping. Det var jättemysigt att vara ute i stugan och åka båt och mysa med familjen, och som väntat var Lottas och Maddes fest kanonrolig. (Dessutom hade jag inte mindre än tre diskussioner med olika personer om the Dark Knight Rises under kvällens gång, så yes, mkt bra fest.) Var även ute en sväng på Läckö slott med Madde och kompani och gick rundvandringen, lite besviken över att guiden inte berättade några spökhistorier, men ändå roligt.

Nu när jag är tillbaka känns det verkligen som att flytten närmar sig med stormsteg, och jag är lite överväldigad över hur fort tiden går, men okej, ska nog fixa det här också på något sätt. När jag hyrde ut lägenheten i andra hand flyttade jag ju ur den ganska snabbt, helt själv och med bara en stulen kundvagn till hjälp, så det här borde inte heller vara omöjligt.

Imorrn har jag och Emma vår utflyttningsfest, ska bli jättekul med en sista ordentlig Lundafest innan jag flyttar, och Dovile har kommit ändå från Schweiz för att vara med! (Okej, det var något om ett bröllop också, men jag är ganska säker på att vår fest är huvudattraktionen.) Så nu ska här städas och fixas inför imorrn så att vi kan ha en episk fest som final.

På seriefronten har jag fastnat för Suits för tillfället, ett advokatdrama i New York med Gabriel Macht som kaxig regeltvistare och Patrick J. Adams i sin genombrottsroll som hans yngre kollega, geni med fotografiskt minne - men anställd utan att egentligen ha en formell juridikutbildning. Rekommenderas för rapp dialog, charmiga karaktärer och bra tempo i handlingen.


Kommentarer
Postat av: mamsen

Oj, oj en ny TV-serie coming up... illavarslande! Puss

2012-08-18 @ 12:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0