Cause one day I'll be back around

Jag tror att jag aldrig någonsin varit så utmattad i hela mitt liv som jag var igår kväll. Orkade inte ens sitta upprätt i fåtöljen på kvällen utan la mig över armstöden med huvudet på soffkanten istället. (Det hjälpte inte heller att vi kollade på Killers, my gosh vilken dålig film. Katherine Heigl är aldrig ett bra tecken.)

Hade gått upp tidigt på morgonen för att packa det sista och städa, och sedan var det tungt bärande och hårt skrubbande som gällde halva dagen, när pappa och Johan kom för att hjälpa mig flytta. Vi tvåtiden började vi åka upp mot Göteborg och väl där var det bara att hiva in sakerna igen - på fjärde våningen. Sängen gick inte in i hissen, och jag svettades som en OS-medaljör när vi väl fick upp den för alla trapporna.

När vi fått in allting åkte jag vidare med till Lidköping, åker tillbaka i morgon och flyttar in på riktigt. Det har blivit en hel del fram och tillbaka sträckan Lund-Göteborg-Lidköping nu i sommar men mest för roliga skäl, nästa vända till Skåne är till exempel för att gå på Coldplay i Köpenhamn med Anna W!

Apropå musik, var har Brian Buckley Band varit hela mitt liv? Okej, truth be told hade jag aldrig hört talas om dem om inte för en väldigt strategisk musikvideo (som inte gick att lägga in i bloggen tyvärr, så jag fick ta en inofficiell video istället), men jag gillar verkligen musiken också.


Kommentarer
Postat av: Mia

Inte sett den men håller med vad gäller Heigl. Dåliga filmval och hon verkar synnerligen osympatisk IRL. Däremot tycker jag faktiskt One for the money var småmysig.

2012-08-19 @ 23:52:53
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0