Bye bye Lund

En sista ynklig dag kvar tills flyttlasset bär av mot Göteborg. Jag har lyckats sälja av mina byråer, mitt skrivbord, och min frys (kan inte riktigt med att försöka sälja mitt matbord, skruvarna till benen har nött ut gängorna, och det är ungefär lika stabilt som Bambi på is). Istället är rummet fullt med flyttlådor, var uppe sent i natt och fick färdigt i stort sett hela packningen. Det är en viss charm i att vara vaken när alla andra sover, men jag tvivlar på att mina grannar delade den glädjen med mig när jag flera gånger på raken råkade smälla ihop två skåpsluckor (som jag väldigt oframgångsrikt försökte bära smidigt) så att det ekade i trapphuset vid kvart i tre. Oopsie.

Idag ägnas istället helhjärtat åt städning, min favoritsyssla och stora specialitet. Är fortfarande inte klar med köket, men har åtminstone fixat spisen och köksfläkten, och värre än så kan det förhoppningsvis inte bli för i så fall lägger jag ner hela flyttgrejen och bor kvar här i resten av mitt liv. Som tur är har jag after work med Anna och Anna att se fram emot i kväll, en mycket värdig avslutning på Lunda-eran.

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul med Anna-after-work men inte kul med städning. Jag håller också på och städar huset efter att det stått tomt hela sommaren, puh! Puss

2012-08-18 @ 12:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0