I know a place where the grass is really greener

Hallo! Ich bin hemma från Berlin igen, med fina minnen, många foton och ett välfyllt barskåp. Det var en toppenrolig tjej-weekend, och riktigt kul att träffa Sofia igen, Lund ain't the same without her. Har tänkt lägga upp ett massivt inlägg med en massa bilder, men orkar inte få upp det ikväll, så hur var det där nu igen om den som väntar på något gott...

Berlin är visserligen över, men det är fortfarande en massa kul att se fram emot den här våren. Till helgen kommer Dovile hit och hälsar på, och vi ska naturligtvis fira Valborg av episka proportioner för vad som kan vara sista gången i Lund. Dessutom kan det bli en liten Göteborgstripp i början av maj, och sist men inte minst ska jag, Anna W och Johanna på ju-jutsu läger! Okej, det är här i Lund och bara över en dag, men i alla fall. Hur härligt låter det inte med läger, det känns som att jag är 11 igen. 11 var en bra ålder.

Anyhoo, jag och Björn var på handledarmöte igår och vi verkar ligga hyfsat bra till med uppsatsen (och jag tycker mer och mer om vår handledare för varje möte, börjar få konstiga OCD-tankar om att jag vill ge henne en spontan kram men jag håller tillbaka) så vi ska bara köra vidare i samma riktining de här sista veckorna, och sen, holy f-cking shit, är jag utbildad civilekonom. Redo att lägga studentlivet bakom mig och gå vidare i livet med nya utmaningar. Yep, precis så känner jag, inte alls så här:Okej, bedtime nu så att jag orkar upp tidigt och plugga undan ordentligt inför Valborg. California girls får bli dagens låt, det var vår temalåt för Berlinresan, eftersom... Hm, jag vet faktiskt inte hur det gick till. Oh well.


Kommentarer
Postat av: mamsen

Tänker inte ens kommentera det där med musiken men... Vad härligt att du har så mycket kul på gång! Väntar med spänning på bilder från Berlin!

Happy ju-jutsu-lägerdag! Puss

2012-04-26 @ 09:05:09
Postat av: Mia

Jag vill också se bilder!2012-04-26 @ 12:46:19
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0