The Runaways

Har precis beställt en ny badrumshylla på ikea, förutom det har jag gett upp hoppet om att göra något konstruktivt den här helgen. Jättetrevlig fest hos Madde och Lena igår, bortsett från att jag och Ida skrämde upp varandra så mycket med vandringssägner på bussen hem att jag var tvungen att kolla så att det inte låg ett förrymt psycho under sängen när jag kom hem. Beväpnade mig för säkerhets skull med ett 15 cm långt skohorn i lättmetall, be mig inte förklara logiken bakom det. Det kändes bra att hålla i nåt. Behövde inte använda det som tur var.

För att helt byta spår, det senaste typ året har min musiksmak i smyg liksom glidit mot det rockigare, särskilt sjuttio- och åttiotalsrock som Rolling Stones, Kiss och David Bowie. Därför ser jag verkligen fram emot filmen the Runaways som kommer i mars, som handlar om bandet med samma namn, med Joan Jett och Cherie Currie. Har inte lyssnat så mycket på just the Runaways, men jag älskar Joan Jett and the Blackhearts, så det ska bli jättekul att se filmen och trailern ser härligt rock n' roll ut!
Originalet: inte helt olikt Kristen!


Kommentarer
Postat av: mamsen

Bra musiksmak där!

Man ska alltid vara förberedd OM det händer något, hoppas du lärt dig det av mamma som alltid lägger en brödkavel inom bekvämt räckhåll när pappa är ute och reser! Puss

2010-01-25 @ 18:16:43
Postat av: Anna

Jag äger ingen brödkavel :-p Apropå rockmusik, blir det pyjamasparty med Alice Cooper i köket i sommar igen eller? Det var kul sist ;-)

2010-01-25 @ 19:28:13
URL: http://lifeonvenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0