Lost in Lund

Idag har varit en generellt bra dag. Skrev tenta och det gick helt okej. Fick ett mail om att mitt betyg hade höjts i en annan kurs. Och fick en egoboost av en gullig kommentar på min senaste youtube-skapelse.

Så jag firade med en sväng på shoppingcentret Nova, men vägen hem därifrån var däremot inte så generellt bra. Det sägs att genvägar är senvägar. Om man föddes utan lokalsinne ska man ta det påståendet extra seriöst. Idag lyckades jag med det nästintill historiska konststycket att cykla vilse i Lund... Rätt så rejält också, det var lite kul ett tag, men när jag till sist fick syn på Victoriastadion och kände igen mig kunde jag ha sprungit in och kysst marken på tennisbanorna. Nästan. Lesson learned.

Apropå tennisbanorna så är det där jag ska hålla hus imorrn förmiddag då det är dags för årets första faceoff mellan mig och Sofia. Förhoppningsvis kommer jag inte vara för stel för att lyfta racketen, var lite sprallig förut så jag har dansat hela kvällen här hemma. Hur som helst efter tennisen kommer sedan Anna W in till stan, så allt som allt är det upplagt för en bra dag!

Senaste youtube-upptäckten, sjukt välgjord (kanske inte jätterolig, men verkligen sjukt välgjord) New Moon-parodi av The Hillywood Show:


Kommentarer
Postat av: mamsen

Ja, ditt lokalsinne är inte mycket att skryta med. Men å andra sidan man kan ju inte få allt! Puss

2010-01-15 @ 16:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0