Aktiv studieflykt

Strategiskt nog (ironi) har jag sparat den tråkigaste delen av tentaplugget till sist, grammatikdelen ligger och väntar på mig, och jag hittar på allt jag bara kan för att undvika den... Så jag kände helt plötsligt att jag var väldigt tvungen att blogga just precis nu.

Sherlock Holmes avverkades ju i förrgår, och jag har gjort en deal med mig själv att jag ska få skriva en riktig recension när jag har gått igenom hela grammatikhäftet. Tills vidare får jag nöja mig med att säga att den var riktigt bra och att Robert Downey Jr briljerar. Sevärd i kvadrat!

Igår mötte jag sedan upp Christoffer för en fika på Ebbas, och vi tog en recap över Niceperioden, då vi pluggade tillsammans, och vad som har hänt sedan dess. Det var jättekul att ses igen, ett mycket trevligt sätt att fly undan pluggandet ännu en liten stund.

Men nehej, rubriker som "Adverbials in subordinate clauses" och "Existential there and anticipatory it" lockar, dags att göra ett ryck! Anna edition 2010 ska enligt mina nyårlöften kasta sig över såna saker och få dem överstökade så snabbt och effektivt som möjligt... Eller ja, åtminstone ta sig igenom dem. Here we go, back to the Gulag.

Men först; har äntligen hittat en av mina favoritscener från OC på youtube! Acknowledge me now or lose me forever, åh Seth... (Fast skippa den andra scenen som kommer, den sabbar bara den första!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0